Reservation af Ho Ellipsen:
For at reservere Ellipsen skal der indbetales 150 kr som går til drift og vedligehold. Når betalingen er registreret vil din reservation figurere på opslag i Ellipsen og her på hjemmsiden, og du har fortrinsret til brug af Ellipsen.. 
Ved reservationen modtages retningslinjer for brug af Ellipsen. Hvis du ønsker at reservere Ellipsen skal du kontakte Kirsten Kaltoft på telefon 27208407 eller pr mail:   kirstenkaltoft@hotmail.com
Nedenfor ses, hvornår Ellipsen er reserveret.
Reservationer i 2021:
04. okt.      Reserveret - privat arrangement.
05. okt.      Reserveret - privat arrangement.
08. okt.      Reserveret - privat arrangement.
09. okt.      Reserveret - privat arrangement.
10. okt.      Reserveret - privat arrangement.
22. okt.      Reserveret - privat arrangement.
30. okt.      Reserveret kl. 11-15. Privat arrangement.
12. nov.      Reserveret kl. 14-19 Privat arrangement.
19. dec.      Julehygge - offentligt arrangement. Alle er velkomne.

Reservationer i 2022:
12. jan        Reserveret - privat arrangement.

Her finder du Ho Ellipsen: Kør gennem Ho og ud af Skallingvej. Når du er kommet ud af bebygget område og ind i Ho Klitplantage, kan Ho Ellipsen ses fra den første parkeringsplads på højre hånd. Parkeringspladsen ligger 100 m før vejen fører ud af Ho Klitplantage og ud på Skallingen.

Ho Ellipsen anvendes til mange forskellige formål: Natur og Kultur i Ho har bygget Ho Ellipsen for Naturstyrelsen Blåvandshuk. Natur og kultur i Ho står for drift og vedligehold af bygningen. Ho Ellipsen er bygget med støtte fra LAG Varde, Lokale Grønne Partnerskaber, lokale håndværkere, lokale leverandører af materialer og en stor arbejdsindsats fra foreningens medlemmer.